Reparatie

Reparatie

Duikbedrijf Schuite beschikt over ware ‘vakmannen onder water’. Voor het uit laten voeren van reparaties bent u bij ons ook aan het goede adres.

Wij inventariseren of reparatie nodig is

Soms is het nog niet helemaal duidelijk of een reparatie ook daadwerkelijk van belang is. In zo"n geval schakelt u ons in voor een onderwaterinspectie. Met behulp van een inspectie onderzoeken wij voor u wat de algehele staat van desbetreffend object of kunstwerk is. Wij kunnen diverse inspectiemethodes toepassen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Duikbedrijf Schuite verricht complete reparaties

U kunt bij ons terecht voor de reparatie en montage van allerhande constructies, installaties en objecten die zich boven of onder water bevinden. Daarbij kunt u onder meer denken aan woonarken, damwanden, pijpleidingen, sluisdeuren, stuwen, gemalen, hellingbanen, drempelreparaties, zwembaden, scheepsschroeven enz… Voor al deze reparatiewerkzaamheden hebben we zelf een uitgebreid assortiment aan pneumatische en hydraulische gereedschappen beschikbaar.

Kortom, voor al u inspectie- en reparatiewerkzaamheden onder water, bent u bij Duikbedrijf Schuite aan het goede adres. Neem vandaag nog contact met ons op!

Gerelateerde projecten

 • Diverse werkzaamheden aan sluizen
  Diverse werkzaamheden aan sluizen
 • Duikwerkzaamheden ombouw Meppelerdiepsluis van keer- tot schutsluis in Zwartsluis
  Duikwerkzaamheden ombouw Meppelerdiepsluis van keer- tot schutsluis in Zwartsluis
 • Duikassistentie Oostersluis Groningen
  Duikassistentie Oostersluis Groningen
 • Renovatie sluizen Vechterweerd en Vilsteren
  Renovatie sluizen Vechterweerd en Vilsteren
 • Renovatie kademuren Hasselt
  Renovatie kademuren Hasselt
Naar overzicht diensten