Diensten
 • Inspectie

  Duikbedrijf Schuite is het adres voor inspectiewerkzaamheden onder de waterlijn. Onze professionele duikers beschikken over jarenlange ervaring.

  Lees verder
  Inspectie
 • Berging

  Duikbedrijf Schuite wordt regelmatig ingeschakeld voor bergingswerkzaamheden. Wij zijn in staat om de complete berging te verzorgen, hiervoor hebben we divers materieel beschikbaar. Dat maakt ons een belangrijke spil in het complete bergingstraject.

  Lees verder
  Berging
 • Reparatie

  Duikbedrijf Schuite beschikt over ware ‘vakmannen onder water’. Voor het uit laten voeren van reparaties bent u bij ons ook aan het goede adres.

  Lees verder
  Reparatie
 • Opsporing

  Scheepsluiken, vermiste autowrakken, spudpalen; het is zomaar een reeks objecten die regelmatig in het water terecht komen. Duikbedrijf Schuite zorgt ervoor dat deze objecten zo snel mogelijk weer ‘boven water komen’.

  Lees verder
  Opsporing
 • Schoonmaak

  Voor het reinigen van objecten welke zich zowel boven- als onderwater is Duikbedrijf Schuite volledig uitgerust.

  Wij beschikken over diverse vuilwaterpompen die wij kunnen inzetten voor het slib- en zandzuigen van sluisbodems, gemalen en stuwen.

  Lees verder
  Schoonmaak
 • Montage

  Voor montagewerkzaamheden onder water bent u bij Duikbedrijf Schuite op het juiste adres. Wij monteren nagenoeg alles onder water. Dankzij onze expertise op dit gebied, hebben wij al vele mooie montage-opdrachten onder water mogen uitvoeren.

  Lees verder
  Montage
 • Duikvaartuig Triton

  Duikbedrijf Schuite voert talloze werkzaamheden uit met duikvaartuig Triton.

  Dit multifunctionele werkschip is compleet uitgerust met modern materieel en is geheel duiktechnisch ingericht.

  Lees verder
  Duikvaartuig Triton